همه چیز در مورد موبایل

ساخت وبلاگ
واحد خبر mobile.ir : مؤسسه تحقیقاتی Kantar Worldpanel ComTech در روز سه‌شنبه 9 آگوست 2016 (19 مرداد 1395) گزارش خود را از سهم سیستم‌عامل‌های اسمارت‌فون‌ها در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی منتشر کرد. براساس این گزارش، سهم سیستم‌عامل iOS در فصل دوم سال 2016 در بازار ایالات متحده آمریکا نسبت به دوره مشابه قبلی رشد نسبی داشته است؛ در حالی که اندروید با کاهشی اندک نسبت به سه‌ماهه دوم سال 2015 مواجه شده است. مطابق این گزارش طی این سه‌ماهه سهم بازار iOS در ایالات متحده آمریکا 31.8 درصد و در پنج کشور اروپایی موسوم به EU5 یعنی بریتانی همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 191 تاريخ : يکشنبه 31 مرداد 1395 ساعت: 17:18

واحد خبر mobile.ir : در دنیای امروز اهمیت مبحث آمار بر هیچ‌کس پوشیده نیست. در دنیای اسمارت‌فون‌ها نیز آمار از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و کاربران و تولیدکنندگان هر دو به این مقوله علاقه‌مند هستند. در این میان مؤسسات مختلف -- از جمله IDC ،GfK ،Gartner و ... - بر مبنای روش‌های گوناگون اقدام به انتشار آمار مربوط به حوزه گوشی‌های هوشمند نموده‌ و در این زمینه صاحب‌نام هستند. اما مؤسسه DeviceAtlas از جمله نهادهایی است که آمار خود را با روشی خاص به دست می‌آورد: آنالیز ترافیک وب. این مؤسسه -- که آمار خود از دنیای اسم همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 191 تاريخ : شنبه 30 مرداد 1395 ساعت: 7:53

واحد خبر mobile.ir : در نیمه نخست سال 2015، کمپانی مدیاتک اولین چیپ‌ست 10 هسته‌ای دنیا -- که بر مبنای معماری سه-خوشه‌ای (tri-cluster architecture) ساخته شده بود -- را با نام Helio X20 عرضه نمود. پس از آن این کمپانی تایوانی از Helio X25 رونمایی کرد، که بدون تغییر نسبت به چیپ‌ست قبلی تنها اندکی اورکلاک شده بود، اما هیچ یک از این دو تراشه هم‌تراز با اسنپ‌دراگون 820، محصول شرکت کوالکام، نبودند. از این رو مدیاتک تصمیم گرفت چیپ‌ست پیشرفته‌تری را به بازار عرضه کند. این شرکت در روز دوشنبه 8 آگوست 2016 (18 مرداد 1395) از جدیدترین تراشه 10 هسته‌ای خود با نام Helio X30 در کشور چین رونمایی کرد. این ترا همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 164 تاريخ : جمعه 22 مرداد 1395 ساعت: 0:54

واحد خبر mobile.ir : طبق گزارش جدید موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics سهم سیستم‌عامل اندروید از بازار گوشی‌های هوشمند در هند از 90 درصد در سه‌ماهه دوم 2015 به 97 درصد در سه‌ماهه دوم 2016 افزایش یافته است. بنا به گفته‌های Neil Mawston مدیر اجرایی موسسه Strategy Analytics میزان عرضه‌ گوشی‌های هوشمند اندرویدی در هند به صورت سالیانه به میزان چشمگیر 28 درصد افزایش یافته و از 23.2 میلیون دستگاه در سه‌ماهه دوم 2015 به 29.8 میلیون در سه‌ماهه دوم 2016 رسیده است. بازار اسمارت‌فون‌های اندرویدی در هند در حال حاضر با تکیه بر شرکای سخت‌افزاری متعدد، کانال‌های توزیع گسترده و طیف متنوعی از اپلیکیش همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 219 تاريخ : پنجشنبه 21 مرداد 1395 ساعت: 10:14

واحد خبر mobile.ir : طبق گزارش جدید موسسه تحقیقاتی Analytics Strategy، گوشی Galaxy S7 edge توانسته است بیشترین فروش گوشی‌های اندرویدی نیمه اول 2016 را به خود اختصاص دهد. سامسونگ در طی این بازه حدود 13.3 میلیون دستگاه S7 edge به بازار عرضه کرده است که این رقم معادل 2.3 درصد کل گوشی‌های اندرویدی عرضه شده در دنیا در شش ماه نخست 2016 است. هرچند وضعیت فروش گوشی‌های سامسونگ برای مدتی نا امیدکننده به نظر می‌رسید اما با آغاز عرضه گوشی‌های سری S7 شرایط به کلی تغییر کرد. به لطف تقاضای زیاد برای گوشی‌های این سری که موجب افزایش چشم‌گیر درآمد سامسونگ در طی نیمه اول 2016 شد، غول تولید‌کننده گ همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : گوشی galaxy s7,گوشی galaxy s7 edge,گوشی galaxy s7562,گوشی galaxy s7582,گوشی galaxy s advance,گوشی galaxy s duos,گوشی galaxy s,گوشی galaxy s duos 2,گوشی galaxy s2,گوشی galaxy s iii, نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 201 تاريخ : پنجشنبه 21 مرداد 1395 ساعت: 10:14

واحد خبر mobile.ir : در دنیایی که بیش از هر زمان دیگری همه چیز به شکل دیجیتالی با هم در ارتباط هستند، ایمن نگه داشتن داده‌های شخصی امری بسیار ضروری است. از این رو شرکت‌های سازنده اسمارت‌فون در تلاشند تا با به کارگیری جدیدترین تکنولوژی‌های روز به کاربران اطمینان دهند که می‌توانند با خیالی آسوده از گوشی خود استفاده کرده و نگران مسائل امنیتی نباشند. یکی از جدیدترین -- و در عین حال قدرتمندترین -- روش‌های احراز هویت افراد، اسکن عنبیه است، که گفته می‌شود مکانیسم آن دقیق‌تر از اسکن اثر انگشت است. به همین دلیل سامسونگ تصمیم گرفته جدیدترین اسمارت‌فون خود -- Galaxy Note7 -- را با چنین قابلیتی تولید کند.

Samsung Note7 iris scanner and security options detail

سامسونگ قبلا برای تضمین امنیت دیوایس و محافظت از داده‌ها (نظیر اطلاعات مربوط به پرداخت‌های موبایلی در سرویس‌هایی مانند Samsung Pay) به طور گسترده از تکنولوژی اسکن اثر انگشت استفاده کرده بود، اما این بار تصمیم گرفت برای تقویت هرچه بیشتر امنیت، شکل دیگری از احراز هویت را در قالب اسکن عنبیه به Galaxy Note7 بیفزاید. گفتنی است با این تکنولوژی نوآورانه و ایمن، کاربران به منظور تأیید هویت خود حتی نیاز به لمس گوشی نیز نداشته و تنها کافی‌ست به صفحه اسمارت‌فون نگاه کنند تا پروسه اسکن کامل شود.

اسکن عنبیه روش اتوماتیکی از احراز هویت به شیوه زیست‌سنجی (بیومتریک) است و بر مبنای تشخیص الگوی ریاضی تصویر عنبیه یک فرد کار می‌کند، که تصویر می‌تواند از عنبیه هر دو چشم باشد یا تنها عنبیه یک چشم. برای اینکه تصویر مورد نظر از عنبیه گرفته شود، ابتدا بایستی عنبیه توسط یک دیوایس احراز هویت اسکن شود. عنبیه به قسمت دایره شکل رنگی و نازک چشم گفته می‌شود که مانند شاتر دوربین، مردمک را باز و بسته کرده و به این ترتیب میزان نوری که به شبکیه می‌رسد را تنظیم می‌کند.

Samsung Note7 iris scanner and security options detail

الگوی عنبیه در هر چشم بسیار پیچیده بوده و در هر شخص منحصر‌به‌فرد است. این الگو در طفولیت تکامل یافته و تا پایان عمر فرد بدون تغییر به همان شکل باقی می‌ماند. همین مسأله، به همراه این واقعیت که شبیه‌سازی الگوی عنبیه تقریبا غیرممکن است، باعث شده تا اسکن عنبیه به عنوان یکی از امن‌ترین و مطمئن‌ترین تکنیک‌های زیست‌سنجی در دنیا شناخته شود.

در نتیجه از این روش به طور گسترده در اموری نظیر کنترل دسترسی در توزیع دارویی، کنترل مرزی و امنیت فرودگاه‌ها استفاده می‌شود. ناگفته نماند Galaxy Note7 نخستین دیوایس مجهز به این تکنولوژی نبوده و به عنوان نمونه سامسونگ قبلا در تولید Galaxy Tab Iris (دیوایسی که از لحاظ زیست‌سنجی بسیار امن بوده و برای استفاده در سازمان های اداری کشور هند طراحی شده بود) عملکرد موفق‌آمیزی داشته است.

مکانیسم تکنولوژی اسکن عنبیه به این شکل است که به محض اینکه اطلاعات مربوط به عنبیه کاربر در Galaxy Note7 ثبت می‌شود، این اطلاعات در قالب یک کد رمزنویسی‌شده ذخیره می‌گردد. زمانی که کاربر می‌خواهد به محتوایی، نظیر یک اپلیکیشن محافظت‌شده، دسترسی پیدا کند، ال‌ای‌دی مادون قرمز (IR LED) و دوربین عنبیه با هم وارد عمل شده و الگوی عنبیه آن شخص را برای احراز هویت ثبت می‌کنند. سپس این الگو را استخراج کرده و آن را به شکل دیجیتال در می‌آورند. در نهایت این الگوی دیجیتالی‌شده را با کد رمزنویسی‌شده‌ای که از قبل در سیستم ذخیره شده بود، مقایسه می‌کنند تا بتوانند به شخص اجازه دسترسی دهند.

Samsung Note7 iris scanner and security options detail

سامسونگ مدعی است با به کار بردن 2 مؤلفه جدید موفق شده بدون لطمه زدن به طراحی Galaxy Note7، این دیوایس را به فناوری اسکن عنبیه مجهز نماید. برای این منظور، Galaxy Note7 به یک دوربین عنبیه اختصاصی مجهز شده است. این دوربین برای دریافت و تشخیص تصاویر منعکس‌شده از عنبیه‌ها (توسط نور قرمز IR LED)، از یک فیلتر مخصوص بهره می‌برد.

این نور قرمز رنگ بهترین دامنه را برای اسکن عنبیه فراهم می‌کند. به‌علاوه، برخلاف تصاویر مرئی سنتی (یا در اصطلاح RGB) -- که ممکن است تحت تأثیر رنگ عنبیه یا نور محیط اطراف قرار بگیرند -- تصاویر مادون قرمز الگوهای واضحی را نشان داده و نور کمتری را منعکس می‌کنند. گفتنی است تکنولوژی انحصاری سامسونگ از نور ساطع‌شده از نمایشگر Galaxy Note7 نیز استفاده می‌کند، و بدین ترتیب اسکنر می‌تواند در محیط‌های کم‌نور نیز داده‌ها را دریافت کند.

Samsung Note7 iris scanner and security options detail

در مجموع، تمام این اجزا دست به دست هم داده تا به گفته سامسونگ عمل اسکن دقیق و سریع انجام شود. در واقع، اسکن عنبیه به تعداد دفعات کمتری ثبت آزمایشی نیاز داشته و در نتیجه در مقایسه با اسکن اثر انگشت کمتر دچار خطا در پذیرش می‌شود.

به گفته سامسونگ، چیزی که Galaxy Note7 را در زمینه امنیت متمایز می‌کند وجود پلتفرم Knox است؛ لذا همانطور که در گذشته داده‌های مربوط به اثر انگشت کاربر در این پلتفرم ذخیره می‌شد، اکنون نیز داده‌های مربوط به عنبیه شخص، رمزنویسی‌ شده و با امنیت کامل در Knox ذخیره می‌شود. نکته دیگر آن که طبق ادعای سامسونگ این سیستم به گونه‌ای در Note7 طراحی شده که فقط یک نفر می‌تواند اطلاعات مربوط به عنبیه خود را در آن ثبت کند. این بدان معناست که در صورتی که این اسمارت‌فون سرقت یا مفقود شده و کسی بتواند به آن دسترسی پیدا کند، خللی در اطلاعات مربوط به عنبیه صاحب اصلی گوشی وارد نخواهد شد.

Samsung Knox

سامسونگ مدعی شده که نور مادون قرمزی که از ال‌ای‌دی‌ تعبیه شده در Galaxy Note7 ساطع می‌شود، تأثیری بر سلامتی انسان نداشته و کاملا ایمن است. این تکنولوژی موفق به دریافت استاندارد شماره 62471 از کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک (IEC) نیز شده که این استاندارد گواهی است بر اینکه نور لامپ ال‌ای‌دی این سیستم بی‌خطر است. ناگفته نماند، اگر دستگاه تشخیص دهد که چشم انسان در فاصله بسیار کمی از ال‌ای‌دی قرار داشته و یا برای مدتی طولانی در معرض نور مادون قرمز آن بوده است، به طور خودکار خاموش خواهد شد.

سامسونگ به پشتوانه این فناوری اسکن عنبیه و به منظور افزایش لایه‌های امنیتی، سرویس‌های جدیدی را در اختیار کاربران Galaxy Note7 قرار داده است.

نخستین سرویس Secure Folder نام دارد. این سرویس در حقیقت یک فولدر جداگانه است که کاربر به وسیله آن می‌تواند اپلیکیشن‌ها و فایل‌های خصوصی را از طریق اثر انگشت، اسکن عنبیه، پتِرن و یا پین‌کد مدیریت نماید.

Samsung Secure Folder

کاربران از طریق این سرویس می‌توانند داده‌های خصوصی و شخصی، نظیر اطلاعات بانکی، را به صورت کاملا جداگانه در اسمارت‌فون خود نگه‌داری کنند. این سرویس برای والدینی که می‌خواهند مانع دسترسی فرزندان‌شان به برخی بازی‌ها و محتواها شوند، ابزار مناسبی خواهد بود. استفاده از این سرویس آسان است ولی برای ذخیره‌سازی محتوا یا به اشتراک‌گذاری اپلیکیشن روی دیوایس محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند.

سرویس جدید دیگری که در Galaxy Note7 شاهد آن هستیم، Samsung Pass نام گرفته است. کاربرانی که با استفاده از مرورگر Samsung Inteet Browser قصد بازکردن وب‌سایت‌هایی را دارند که برای ورود به شناسه و رمز عبور نیاز دارند، با استفاده از این سرویس می‌توانند از طریق احراز هویت به روش زیست‌سنجی عمل log in را انجام داده و سریعا به وب‌سایت‌های مورد نظر وارد شوند. از آنجا که کاربران دیگر مجبور نیستند در هر بار ورود به این دست وب‌سایت‌ها وقت خود را برای وارد کردن شناسه و رمز عبور هدر دهند، می‌توان Samsung Pass را یکی از عناصر راحتی و سهولت به حساب آورد که به تازگی به رده محصولات Galaxy Note اضافه شده است.

علاوه بر ذخیره‌سازی امن و دسترسی سریع‌تر، سامسونگ قصد دارد با همکاری با مؤسسات مالی بزرگ، مانند Bank of America، Citibank و U.S. Bank یکپارچه‌سازی اسکنر عنبیه با اپلیکیشن‌های همراه بانک را نیز تجربه کند.

اما به گفته سامسونگ، بانکداری همراه تازه اول قصه است. توسعه‌دهندگان با استفاده از اسکنر عنبیه‌ای که به صورت onboard در این دیوایس وجود دارد، می‌توانند برنامه‌هایی بنویسند که تأیید تراکنش‌ها و دیگر فعالیت‌ها را نیز امکان‌پذیر کند، که در این صورت احتمال دارد تکنولوژی اسکن عنبیه سامسونگ به صنایع مختلفی گسترش یابد.  

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 162 تاريخ : دوشنبه 18 مرداد 1395 ساعت: 21:16

واحد خبر mobile.ir : چندی پیش شرکت مایکروسافت آخرین نتایج مالی مربوط به سه‌ماهه چهارم سال مالی 2016 (سه‌ماهه دوم سال تقویمی 2016) را منتشر کرد. به نظر می‌رسد در این دوره مایکروسافت در زمینه‌های کسب‌و‌کار Office، کسب‌وکار ابری و خط سخت‌افزار Surface عملکرد خوبی داشته است. اما بر خلاف گذشته، در این نتایج از تعداد دستگاه‌های لومیای فروخته شده در طی سه‌ماهه چهارم مالی 2016 حرفی به میان نیامده است و همان طور که پیش‌بینی شده بود بخش موبایل مایکروسافت سه‌ماهه بدی را پشت سر گذاشت. طبق نتایج منتشر شده در این دوره درآمد سالیانه مایکروسافت در بخش موبایل 71 درصد کاهش یافته است.

microsoft lumia sales numbers q4 2016

اینک اما با وجودی که مایکروسافت به رقم دقیق تعداد گوشی‌های هوشمند خود در فصل گذشته اشاره‌ای نکرده است، منبع تازه‌ای در دسترس قرار گرفته که با تکیه بر آن می‌توان به نوعی به تعداد اسمارت‌فون‌های لومیای به فروش رسیده توسط مایکروسافت دست یافت. منبع جدید، به فایل منتشر شده از سوی کمیسیون امنیت و تبادلات آمریکا (sec) تعلق دارد که با کمک آن می‌توان به تعداد گوشی‌های به فروش رسیده توسط مایکروسافت در بازه‌های زمانی مختلف از جمله سه‌ماهه چهارم سال مالی 2016 (از آوریل تا ژوئن 2016) پی برد. طبق اطلاعات این فایل در طی سال مالی 2016 (پایان یافته در 30 ژوئن 2016) تعداد گوشی‌های لومیای فروخته شده توسط مایکروسافت به 13.8 میلیون و تعداد گوشی‌های بدون سیستم‌عامل (feature phone) این شرکت نیز به 75.5 میلیون دستگاه رسیده است که این تعداد در سال مالی 2015 به ترتیب 36.8 میلیون و 126.8 میلیون دستگاه بوده است و در نتیجه درآمد بخش گوشی این شرکت به میزان 4.2 میلیارد دلار یا 56 درصد کاهش یافته است.

Microsoft Lumia 950 XL

طبق اطلاعات گزارشات قبلی مایکروسافت (که در آنها تعداد گوشی‌های لومیای به فروش رسیده توسط این شرکت به روشنی مشخص شده بود) می‌دانیم در طی سه‌ماهه اول سال مالی 2016 تعداد 5.8 میلیون دستگاه لومیا فروخته شده است و پس از آن این رقم در طی سه‌ماهه دوم و سوم به ترتیب 4.5 میلیون و 2.3 میلیون دستگاه بوده است. با انجام محاسبات ساده می‌توان نتیجه گرفت تعداد گوشی‌های لومیای فروخته شده در بازه زمانی سه‌ماهه آخر سال مالی 2016 با حدود 50 درصد کاهش نسبت به سه‌ماهه قبل تنها تقریبا 1.2 میلیون دستگاه بوده است و پیش‌بینی می‌شود این روند کاهش فروش همچنان ادامه داشته باشد.

Microsoft Lumia 650

به نظر نمی‌رسد تعداد کل گوشی‌های ویندوز فروخته شده در این سه‌ماهه --از جمله شرکای سخت‌افزاری مایکروسافت—نیز رقمی خیلی بیشتر از این تعداد باشد. طبق تحلیل‌های موسسه Gartner در طی سه‌ماهه اول سال 2016 تقویمی، تنها 100 هزار گوشی ویندوز غیر لومیا فروخته شده است که این رقم معادل 4 درصد از 2.3 میلیون دستگاه لومیایی را تشکیل می‌دهد که مایکروسافت در طی این بازه به فروش رسانده است. بدین‌ترتیب با ثبت پایین‌ترین میزان فروش گوشی‌های هوشمند در سه‌ماهه گذشته، مجموعه مایکروسافت و پلتفرم ویندوز موبایل این شرکت در معرض خطر بزرگی قرار داشته و نیاز به ایجاد تغییرات گسترده در آن کاملا احساس می‌شود. 

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : , , نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 142 تاريخ : يکشنبه 17 مرداد 1395 ساعت: 11:46

واحد خبر mobile.ir : کمپانی اپل در روز 26 جولای 2016 (5 مرداد 1395) گزارش مالی خود را از سه‌ماهه دوم سال 2016 -- منطبق با سه‌ماهه سوم سال مالی این کمپانی پایان یافته در 25 ژوئن-- منتشر کرد. مطابق این گزارش درآمد سه‌ماهه این کمپانی حدود 42.4 میلیارد دلار بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته نزدیک به 14.6 درصد کاهش داشته است. درآمد خالص شرکت نیز 7.8 میلیارد دلار بوده که نسبت به درآمد 10.7 میلیارد دلاری فصل سومِ مالی سال گذشته کاهش 27 درصدی را نشان می‌دهد. براساس این گزارش حاشیه سود ناخالص در این سه‌ماهه 38 درصد بوده است که نسبت به رقم 39.7 درصدی سال گذشته 4 درصد کاهش را نشان می‌دهد. به علاوه عایدی هر سهم (EPS) نیز از 1.85 دلار در سال گذشته به 1.42 دلار در فصل مالی سوم سال جاری میلادی کاهش یافته است.

apple q3 2016 financial report

تیم کوک، مدیر عامل اپل، ضمن ابراز خرسندی از عملکرد سه‌ماهه این کمپانی آن را نشان‌دهنده تقاضای بیشتر مشتریان و کارایی اپل در زمینه کسب و کار دانست و اضافه کرد که آمار عملکرد شرکت بیش از انتظار مدیران اپل در ابتدای این فصل است. او در ادامه با ابراز رضایت از عرضه آیفون SE گفت «واکنش مشتریان و توسعه‌دهندگان از پیش‌نمایش نرم‌افزارها و خدمات در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل (WWDC) ما را هیجان‌زده کرده‌ است.»

فروش آیفون و محصولات وابسته به آن در مجموع دو سوم کل فروش اپل را در بر می‌گیرد. مدیر عامل اپل در گفت‌وگو با تحلیلگران اظهار داشت که آیفون SE با اندازه کوچک‌تر و قیمت ارزان‌تر که در سال جاری میلادی عرضه شد توسط طیف وسیع‌تری از کاربران قابل خریداری است.

Apple ceo tim cook

تیم کوک مدیر عامل اپل

آیفون برای دومین فصل پیاپی با کاهش فروش روبرو شده؛ اپل در این فصل 40.4 میلیون دستگاه آیفون به فروش رسانده است که این میزان فروش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 15درصد کاهش را نشان می‌دهد. آی‌پد نیز برای دهمین دوره پیاپی با کاهش تقاضا روبرو بوده و این شرکت ۹.۹۵ میلیون دستگاه آی‌پد را به فروش رسانده است؛ رقمی که در قیاس با بازه زمانی مشابه در سال پیش کاهش ۹ درصدی را نشان می‌دهد. با این وجود درآمد حاصل از فروش آی‌پد 7 درصد افزایش یافته که این افزایش به قیمت بالاتر iPad Pro مرتبط است. گزارش مالی سه‌ماهه سوم اپل همچنین نشان می‌دهد که فروش Mac نیز برای سومین فصل پیاپی 11 درصد کاهش داشته است.

Apple ipad pro 97 ipad pro 129

iPad Pro 9.7 و iPad Pro 12.9

اپل از بخش خدمات خود شامل Apple store ،Apple Pay ،iCloud ،iTunes و دیگر خدمات در این سه‌ماهه درآمدی نزدیک به 6 میلیارد دلار داشته است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 18.9 درصد رشد را نشان می‌دهد. مطابق گفته لوکا مائستری (Luca Maestri)، مدیر ارشد مالی اپل، بخش خدمات از حاشیه سود بسیار بهتری نسبت به میانگین حاشیه سود دیگر قسمت‌های اپل برخوردار بوده است. در سه‌ماهه مالی گذشته، بخش خدمات برای نخستین بار به دومین منبع درآمد اپل تبدیل شد. در این میان سرویس موسیقی اپل یکی از این خدمات موفق به شمار می‌رود و مطابق اعلام اپل، حق پخش برنامه تلویزیونی پرطرفدار Carpool Karaoke برای فصل آینده از شبکه تلویزیونی CBS خریداری شده است.‌

Apple cfo luca maestri

لوکا مائستری (Luca Maestri)، مدیر ارشد مالی اپل

کارشناسان بر این باورند که کاهش قابل توجه تقاضا برای آیفون در چین تا حدودی به عدم ثبات اقتصادی در این کشور باز‌می‌گردد. البته فروش آیفون در برخی دیگر از بازارهای تثبیت شده نیز به سبب تمایل کاربران به استفاده طولانی‌تر از گوشی‌های خریداری‌شده کمتر شده است. فروش محصولات اپل در منطقه چین بزرگ (که هنگ‌کنگ و تایوان را نیز در بر می‌گیرد) 33.1 درصد کاهش یافته که در نسبت با رشد 112.4 درصدی سه‌ماهه مشابه سال قبل افت قابل توجهی را نشان می‌دهد.‌ یکی از دلایل این کاهش مسدود شدن دسترسی به سرویس Movies و Book در چین در اوایل سال جاری میلادی بود که درآمد ناشی از این خدمات را در زمان کوتاه حضور آنها در بازار به کمتر از 1 میلیون دلار کاهش داد.

از سوی دیگر کوک با اشاره به هندوستان، این کشور را یکی از بازارهایی با بیشترین رشد برای اپل نامیده و با توجه به پتانسیل‌های موجود در هند، از برنامه کمپانی برای گسترش خرده‌فروشی‌های این شرکت در هند خبر داده است. فروش آیفون در هند 51 درصد رشد داشته است و اپل این کشور را در زمره بازارهای نوظهور مد نظر دارد.

مطابق گفته‌های مدیر عامل اپل، این کمپانی همچنان سرمایه‌گذاری خود روی واقعیت افزوده (AR) را ادامه خواهد داد و بر این باور است که از این طریق فرصت‌های تجاری بزرگی در اختیار خواهد داشت.

پیش‌بینی اپل از نتایج مالی این شرکت در سه‌ماهه مالی چهارم سال جاری میلادی منتهی به سپتامبر به شرح زیر است:

- درآمد بین 45.5 و 47.5 میلیارد دلار

- حاشیه سود ناخالص بین 37.5 و 38 درصد

- هزینه‌های عملیاتی بین 6.05 و 6.15 میلیارد دلار

- دیگر درآمدها/ (هزینه‌ها) تا 350 میلیون دلار

- نرخ مالیاتی 25.5 درصد

گفتنی است که پیش‌بینی اپل از سه‌ماهه بعدی در حالی صورت گرفته است که انتظار این می‌رود که این کمپانی آیفون 7 را در ماه سپتامبر به بازار عرضه کند.

آمار بازار سهام نشان می‌دهد که ارزش سهام این شرکت در معاملات پس از بسته شدن بازار با رشد 7 درصدی مواجه شده است. هیئت مدیره اپل با شناسایی سودی به ارزش 0.57 دلار به ازای هر سهم اعلام کردند که این سود در تاریخ 11 آگوست 2016 (21 مرداد) به آن دسته از سهام‌دارانی که تا پایان روز کاری 8 آگوست (18مرداد) به جمع سهام‌داران اصلی اپل اضافه شوند پرداخت خواهد شد.

تحلیلگران بر این باورند که سامسونگ و هواوی در سال جاری توانایی رقابتی بیشتری نسبت به سال گذشته داشته‌اند و این امر بر فروش محصولات اپل تاثیرگذار بوده است.

البته علیرغم کاهش فروش اپل، افزایش قیمت سهام شرکت نشان‌دهنده اعتماد سهامداران و تحلیلگران به برنامه‌های آتی این کمپانی است و امیدواری آنها را برای بهبود شرایط آشکار می‌سازد. 

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 164 تاريخ : پنجشنبه 14 مرداد 1395 ساعت: 0:05

واحد خبر mobile.ir : کمپانی سامسونگ الکترونیکس در روز پنج‌شنبه 28 جولای 2016 (7 مرداد 1395) گزارش مالی خود را از سه‌ماهه دوم سال 2016 -- پایان یافته در 30 ژوئن -- منتشر کرد. طبق این گزارش درآمد سامسونگ در سه‌ماهه اخیر 50.94 تریلیون وان (با نرخ تبدیل فعلی ارز حدود 45 میلیارد دلار) بوده که در مقایسه با درآمد این کمپانی در سه‌ماهه دوم سال 2015 (که 48.54 تریلیون وان اعلام شده بود) 4.9 درصد افزایش داشته است. همچنین سامسونگ در فصل اخیر موفق به کسب سود عملیاتی معادل 8.14 تریلیون وان (با نرخ تبدیل کنونی ارز تقریبا 7.2 میلیارد دلار) شده که نسبت به سود عملیاتی شرکت در مدت مشابه سال گذشته (6.9 تریلیون وان) حدود 18 درصد رشد داشته است.

samsung q2 2016 financial result

به گفته سامسونگ طی سه‌ماهه اخیر، عایدی شرکت به سبب عملکرد قدرتمند در هر دو بخش کسب‌وکار دیوایس‌ها و کسب‌وکار قطعه‌سازی رشد چشمگیری داشته و به دلیل افزایش مستمر فروش محصولات پیشرفته، عایدی سامسونگ در کسب‌وکار دیوایس‌ها، هم نسبت به سه‌ماهه قبل و هم نسبت به مدت مشابه سال گذشته بهبود یافته است.

به گفته سامسونگ، ضعف واحدهای پولی برجسته دنیا در برابر وان کره در سه‌ماهه اخیر، تأثیر نامطلوبی روی سود عملیاتی سامسونگ داشته و حدود 300 میلیارد وان به این کمپانی ضرر زده که این مسأله بیش از هر بخش دیگری در کسب‌وکار قطعه‌سازی مشهود است.

هزینه سرمایه‌ای سامسونگ در سه‌ماهه دوم سال 2016 حدود 4.2 تریلیون وان اعلام شده که از این میزان، 2 تریلیون وان در کسب‌وکار نیمه‌رساناها و 1.6 تریلیون وان هم در کسب‌وکار پنل‌های نمایشگر هزینه شده است. همچنین، مجموع هزینه سرمایه‌ای در نیمه نخست سال جاری میلادی، 8.8 تریلیون وان برآورد شده است. ناگفته نماند که منظور از هزینه سرمایه‌ای یا در اصطلاح CAPEX، هزینه‌هایی هستند که برای ارتقا توانایی‌ها و دارایی‌های یک شرکت در جهت ایجاد سود در آینده مصرف می‌شوند.

برنامه سالانه سامسونگ برای هزینه سرمایه‌ای هنوز تأیید نشده اما پیش‌بینی می‌شود این دست هزینه‌ها نسبت به سال 2015 کمی افزایش داشته باشد. به گفته سامسونگ، با توجه به تقاضای بالا برای پنل‌های OLED -- به منظور استفاده در اسمارت‌فون -- و درایوهای SSD از نوع V-NAND، عمده هزینه‌های سرمایه‌ای در سال جاری صرف این دو مورد خواهد شد.

در ادامه جزییات نتایج مالی مربوط به هر 3 بخش شرکت سامسونگ در سه‌ماهه اخیر تشریح می‌شود.

• فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه (IM)

"فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه" سودآورترین بخش کمپانی سامسونگ در سه‌ماهه اخیر بوده و شرکت در این مدت موفق شد فروشی (Consolidated Revenue) معادل 26.56 تریلیون وان و سود عملیاتی برابر با 4.32 تریلیون وان را از این رهگذرکسب کند.

به لطف فروش قدرتمند Galaxy S7 و S7 edge، اسمارت‌فون‌های پرچمدار سامسونگ، درآمد سامسونگ در این بخش نسبت به سه‌ماهه قبل بهبود یافت. به علاوه سامسونگ با حفظ سودآوری از طریق فروش مدل‌های میان‌رده و رده‌پایین -- نظیر سری گوشی‌های Galaxy A و Galaxy J -- توانست به رشد خوبی در سه‌ماهه اخیر دست یابد. از دیگر عوامل موفقیت سامسونگ در این زمینه می‌توان به بهبود ترکیب محصولات اشاره کرد، به این ترتیب که این شرکت کره‌ای نسبت فروش اسمارت‌فون Galaxy S7 edge را در سه‌ماهه اخیر به بیش از 50 درصد رساند.

samsung q2 2016 financial result

با وجود اینکه انتظار می‌رود تقاضا برای خرید اسمارت‌فون و تبلت در نیمه دوم سال 2016 بیشتر گردد، اما پیش‌بینی می‌شود با عرضه دیوایس‌های جدید توسط دیگر شرکت‌ها، بازار رقابتی قوی‌تر شود. علی‌رغم چنین چشم‌اندازی، سامسونگ قصد دارد با تقویت محصولات رده‌بالا و حفظ سودآوری محصولات میان‌رده و رده‌پایین، درآمد سالانه خود را افزایش دهد.

عرضه یک پرچمدار صفحه بزرگ جدید در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی می‌تواند فروش قدرتمند اسمارت‌فون‌های پرچمدار این کمپانی -- به رهبری Galaxy S7 و S7 edge -- را تداوم بخشد. همچنین سامسونگ در نظر دارد تمرکز خود را روی گسترش فروش اسمارت‌فون‌های این شرکت قرار دهد که در این میان می‌توان به مدل‌های جدید سری‌ گوشی‌های Galaxy A و Galaxy J و عرضه سری Galaxy C (ویژه بازار چین) اشاره کرد.

سامسونگ قصد دارد با عرضه یک مدل جدید، فروش اسمارت‌فون‌های خود را تحت نوسانات شدید فصلی افزایش دهد، ولی به این امر نیز واقف است که به دلیل نوسانات فصلی انتظار می‌رود هزینه‌های بازاریابی در قیاس با سه‌ماهه قبل افزایش یابد.

ناگفته نماند به دلیل افزایش سرمایه‌گذاری عمده اپراتورهای تلفن همراه در شبکه ارتباطی LTE، درآمد سامسونگ در بخش شبکه نیز در سه‌ماهه دوم بهبود یافت.

• Device Solutions

سامسونگ در بخش "Device Solutions" (متشکل از کسب‌وکار نیمه‌رساناها و پنل‌های نمایشگر) موفق شد فروشی معادل 18.43 تریلیون وان کسب کند که از این میزان 2.79 تریلیون وان، سود عملیاتی این بخش بوده است.

فروش (Consolidated Revenue) و سود عملیاتی سامسونگ در کسب وکار نیمه‌رساناها طی سه ماهه اخیر به ترتیب 12 تریلیون و 2.64 تریلیون وان اعلام شده است.

در فصل اخیر، تقاضا در بخش کسب وکار حافظه با رشد خوبی همراه بوده است. سفارش برای محصولات NAND و DRAM -- با چگالی بالا -- در رشد درآمد این بخش نسبت به سه ماهه قبل بی‌تأثیر نبوده است.

Samsung NAND flash

در رده محصولات NAND، با توجه به گرایش شرکت‌های سازمانی به جایگزین کردن هارددیسک با SSD به منظور پایین آوردن مجموع هزینه‌های مالکیت یا TCO (شامل قیمت کالا و هزینه‌های مرتبط با آن در طول زمان) عرضه درایوهای SSD در سه‌ماهه اخیر قدرتمند توصیف شده است. همچنین سفارش برای حافظه‌های با چگالی بالای موبایل با ظرفیت بیش از 32 گیگابایت نیز از محرک‌های فروش در فصل اخیر به شمار می‌رود که عمده آن در نتیجه روی آوردن سازندگان چینی به استفاده از این نوع حافظه‌هاست. سامسونگ مدعی شده که طی سه‌ماهه اخیر جوابگوی سفارش برای حافظه‌های با چگالی بالای موبایل (با ظرفیت بیش از 64 گیگابایت) و درایوهای SSD برای سازمان‌ها (با ظرفیت بالای 4 ترابایت) بوده و موفق شده عرضه اولین V-NAND دارای 48 لایه را افزایش دهد.

Samsung SSD

در سه‌ماهه اخیر تقاضا برای محصولات DRAM در مقایسه با سه‌ماهه قبل بیشتر بود چرا که سازندگان اسمارت‌فون به میزان بیشتری حافظه DRAM با چگالی بالا خریداری نمودند. همچنین به دنبال عرضه یک پلتفرم سرور جدید، تقاضا برای این گونه محصولات افزایش یافت. گفتنی است عرضه نامتوازن برخی کاربردها باعث شد تا تقاضا برای محصولات 20 نانومتری و با چگالی بالای سامسونگ در زمینه موبایل و سرور افزایش یابد.

کسب‌وکار System LSI (مدار مجتمع در مقیاس بزرگ) در سه‌ماهه اخیر، نسبت به سه‌ماهه قبل بهتر عمل کرده که این امر به لطف تقاضای قدرتمند برای پروسسورهای موبایلی 14 نانومتری -- که در اسمارت‌فون‌های پیشرفته استفاده می‌شود -- و افزایش فروش سنسورهای تصویربرداری با مگاپیکسل بالا حاصل شده است.

فروش (Consolidated Revenue) و سود عملیاتی سامسونگ در بخش پنل‌های نمایشگر به ترتیب برابر با 6.42 تریلیون و 140 میلیارد وان بوده است. طبق گزارش اخیر، درآمد و سود حاصل از این بخش به افزایش عرضه پنل‌های OLED و تکنولوژی جدید تولید پنل‌های تلویزیونی LCD نسبت داده شده است.

Samsung OLED TV

تلویزیون OLED سامسونگ

در کسب‌وکار OLED، درآمد سامسونگ در قیاس با سه‌ماهه نخست سال بهبود یافت که عوامل آن عبارتند از: فروش خوب اسمارت‌فون‌های پرچمدار و افزایش تقاضا برای پنل‌های انعطاف‌پذیر. نرخ بهره‌وری بالای کارخانه‌های تولیدی و سبد محصولات گسترده میان‌رده تا رده پایین نیز در بهبود درآمد این بخش بی‌تأثیر نبوده است.

در کسب‌وکار LCD، شاهد آن بودیم که این بخش تحت ریکاوری تدریجی در تعادل بین عرضه و تقاضا به رشد فصلی خود ادامه می‌دهد. سامسونگ مدعی شده که به لطف تکنولوژی جدید تولید پنل‌های تلویزیونی و گسترش فروش تلویزیون (به ویژه در رده پنل‌های بزرگ UHD) در این بخش به رشد خوبی رسیده است.

• اقلام الکترونیکی مصرفی (CE)

بخش "اقلام الکترونیکی مصرفی" (شامل نمایشگرهای تصویری، لوازم خانگی دیجیتال، چاپگرها و تجهیزات پزشکی و سلامتی) توانست فروشی (Consolidated Revenue) معادل 11.55 تریلیون وان و سود عملیاتی برابر با 1.03 تریلیون وان را در سه‌ماهه دوم سال 2016 برای سامسونگ رقم بزند.

تقاضای جهانی برای خرید تلویزیون در سه‌ماهه اخیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییری نکرد؛ گفته می‌شود وضعیت کساد اقتصادی در بازارهای نوظهور مهم، رشد بازارهای کشورهای توسعه‌یافته را خنثی نموده و چنین حالتی را به بار آورده است. در این شرایط چالش برانگیز سامسونگ مدعی است که با عرضه موفق محصولات جدید، از جمله تلویزیون‌های SUHD، و افزایش فروش محصولات پیشرفته توانسته درآمد خود در این بخش را نسبت به سال گذشته افزایش دهد. به گفته سامسونگ رویدادهای ورزشی جهانی (نظیر المپیک ریو) در افزایش خرید این محصولات بی‌تأثیر نبوده است.

Samsung SUHD TV

تلویزیون SUHD سامسونگ

طی سه‌ماهه دوم، کسب‌وکار لوازم خانگی سامسونگ شتاب رشد خود را در آمریکای شمالی حفظ کرد، اما رشد آرام‌تر در چین از یک سو و تأثیر رکود اقتصادی در بازارهای نوظهور از سویی دیگر باعث شد تا تقاضای جهانی در این بخش با افت سالانه مواجه شود. البته با تمام این اوصاف، به لطف افزایش فروش محصولات پیشرفته -- مانند یخچال‌های سری Chef Collection و ماشین لباسشویی در مدل‌های AddWash و activ dualwash -- درآمد بخش لوازم خانگی سامسونگ نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت. 

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 175 تاريخ : پنجشنبه 14 مرداد 1395 ساعت: 0:05

واحد خبر mobile.ir : کمپانی Huawei Technologies -- از بزرگ‌ترین سازندگان تجهیزات مخابراتی در جهان -- در روز دوشنبه 25 جولای 2016 (4 مرداد 1395) درآمد خود در نیمه نخست سال 2016 را طی گزارشی در وب‌سایت اصلی این شرکت اعلام کرد.

طبق این گزارش، درآمد هواوی در 6 ماه اول سال جاری میلادی با 40 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 245.5 میلیارد یوان چین (با نرخ تبدیل فعلی ارز در حدود 36.8 میلیارد دلار) رسیده است. همچنین حاشیه سود عملیاتی این کمپانی از 18 درصد در نیمه نخست سال 2015، به 12 درصد کاهش یافته است.

Huawei H1 2016 financial Results

سابرینا منگ (Sabrina Meng)، مدیر ارشد مالی هواوی، در این رابطه می‌گوید: «به لطف حضور متعادل در عرصه جهانی و تمرکزی تزلزل‌ناپذیر روی استراتژی pipe (استراتژی هواوی در ایجاد اکوسیستم اتصال از شبکه‌های ارتباطی به دیوایس‌های کاربران با پشتیبانی ارتباطات ابری) ما در هر سه گروه کسب‌وکار خود به رشدی پایدار رسیدیم. ما اطمینان داریم که هواوی شتاب کنونی خود را حفظ کرده و به پشتوانه عملکرد مناسب و پیوسته، سال را با موقعیت مالی مثبتی به پایان خواهد رساند.»

Sabrina Meng Huawei CFO

سابرینا منگ (Sabrina Meng)، مدیر ارشد مالی هواوی

کسب‌وکار سازمانی هواوی با سرعت بالایی در حال پیشرفت است. این کسب‌وکار به تولید سیستم‌های باز ادامه داده و برای نوآوری‌های مشترک با شرکا و مشتریان وارد همکاری شده است. در نتیجه، سازمان‌ها و اداره‌جات با صحه گذاشتن بر نوآوری هواوی، در سطح گسترده از محصولات و راه‌حل‌های این کمپانی استقبال می‌کنند. به گفته هواوی بخش‌هایی نظیر امور مالی، انرژی، حمل و نقل، امنیت عمومی، آموزش و رسانه به شکل گسترده به استفاده از خدمات هواوی مانند رایانش ابری، ذخیره‌سازی، محصولات SDN (شبکه نرم‌افزار محور) و راه‌حل‌های مربوط به اینترنت اشیا -- همچون Safe City و Electric Power -- روی آورده‌اند.

کسب‌وکار هواوی در زمینه محصولات مصرفی نیز روند ثابت رشد جهانی خود را حفظ کرده است. پرچمدارهای جدید هواوی مانند Honor V8 ،Mate 8 ،P9 و MateBook با حمایت چشمگیر کاربران در سراسر جهان مواجه شده‌اند. طبق ادعای این کمپانی، هواوی هم‌اکنون در نزدیک به 30 کشور دنیا به برندی محبوب برای دیوایس‌های الکترونیکی تبدیل شده است. ناگفته نماند نخستین لپ‌تاپ 2 در 1 هواوی -- که MateBook نام دارد -- در حال حاضر در بسیاری از کشورها در دسترس عموم قرار گرفته است.

Huawei Matebook

هواوی MateBook

بنابر اعلام هواوی در ماه ژوئن، به لطف فروش بی‌سابقه P9 و P9 Plus (پرچمدارهای جدید این کمپانی) سهم هواوی از بازار اسمارت‌فون در جهان به 8.5 درصد رسید. بد نیست بدانید تنها در عرض 6 هفته پس از عرضه این 2 دیوایس در آوریل، تعداد بیش از 2.6 میلیون دستگاه از آنها وارد بازارهای جهانی شد. مؤسسه تحقیقاتی IDC در گزارشی عنوان کرد که در سال 2015 هواوی -- پس از سامسونگ و اپل -- سومین تأمین‌کننده عمده اسمارت‌فون در جهان بوده است. همچنین به گفته هواوی این شرکت در سه‌ماهه نخست سال 2016 حدود 28.3 میلیون دیوایس را به بازارهای جهانی عرضه نموده که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، 64 درصد رشد داشته است.

Huawei P9

هواوی P9

در بررسی کسب‌وکار هواوی به عنوان یک اپراتور عرضه‌کننده، این شرکت با نوآوری خود تحول دیجیتالی اپراتورهای مخابراتی را در چهار حوزه کلیدی پشتیبانی می‌کند: بیزنس، کارکردها، معماری و شبکه‌ها. بنا بر آنچه در وب‌سایت اصلی هواوی آمده، این کمپانی در تلاش است تا تکنولوژی‌های پیشرفته و نوینی نظیر 5G و اینترنت اشیا را توسعه دهد. در همین راستا چندی پیش هواوی اعلام کرد که با امضای یادداشت تفاهمی با شرکت آمریکایی General Electric قصد دارد در زمینه توسعه کاربردهای Industrial IoT (اینترنت اشیای صنعتی) با این شرکت همکاری کند. به علاوه، هواوی در ابتدای جولای در جریان کنگره جهانی موبایل در شانگهای، از راه‌حلی در زمینه اینترنت اشیا با پهنای باند باریک -- یا در اصطلاح NB-IoT -- رونمایی کرد و مدعی شد که تا پایان سال جاری بسیاری از کارکردهای اینترنت اشیا را در مقیاسی بزرگ به صورت تجاری در خواهد آورد. بدیهی است دست‌یابی به چنین فناوری‌های جدیدی می‌تواند نقش اپراتورهای مخابراتی را در اقتصاد و بسیاری از صنایع تغییر دهد.

Huawei 5G technology

شرکت خصوصی هواوی -- واقع در شنزن چین -- که برای کسب رتبه نخست تولید تجهیزات مخابراتی با کمپانی سوئدی Ericsson رقابت می‌کند، به همین مقدار اطلاعات در گزارش خود بسنده کرده و از ذکر دیگر جزییات خودداری نموده است. گفتنی است طبق هدف‌گذاری هواوی در ابتدای سال جاری میلادی، این کمپانی امیدوار است در پایان سال 2016 درآمد شرکت به 75 میلیارد دلار برسد. ناگفته نماند که سال گذشته هواوی اعلام کرده بود که درآمد شرکت در شش ماهه نخست سال 30 درصد رشد داشته است، بنابراین رسیدن به چنین هدفی دور از انتظار نیست. 

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 132 تاريخ : چهارشنبه 13 مرداد 1395 ساعت: 0:04

واحد خبر mobile.ir : کمپانی مایکروسافت در روز سه‌شنبه 19 جولای 2016 (29 تیر 1395) گزارش مالی خود را از سه‌ماهه دوم سال 2016 -- منطبق بر سه‌ماهه چهارم سال مالی این شرکت، پایان یافته در 30 ژوئن -- منتشر کرد. طبق این گزارش -- که نخستین گزارش مالی پس از اعلام تصمیم مایکروسافت برای خرید LinkedIn محسوب می‌شود -- درآمد این کمپانی در فصل اخیر 20.6 میلیارد دلار بوده که نسبت به درآمد مایکروسافت در مدت مشابه سال قبل 7 درصد کاهش داشته است.

مایکروسافت در فصل اخیر 3.08 میلیارد دلار سود عملیاتی کسب کرده، در حالی که این کمپانی در دومین فصل از سال 2015 زیان عملیاتی 2.053 میلیارد دلاری را متحمل شده بود.

Microsoft logo

سود خالص نیز 3.122 میلیارد دلار عنوان شده که می‌توان آن را با زیان خالص این شرکت به میزان 3.195 میلیارد دلار در مدت مشابه سال گذشته مقایسه کرد. این ارقام بیانگر آن است که در فصل اخیر هر سهم مایکروسافت 0.39 دلار سود کرده، در حالی که در دومین فصل از سال 2015 مایکروسافت در هر سهم 0.40 دلار زیان داده بود.

آمار فوق بر اساس اصول پذیرفته شده حسابداری (GAAP) محاسبه شده‌اند. حال اگر درآمدهای با تأخیر (مربوط به ویندوز 10) و هزینه‌های بازسازی همراه با دیگر هزینه‌ها را نادیده بگیریم و در اصطلاح آمار را به شیوه non-GAAP گزارش کنیم، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، درآمد مایکروسافت با 2 درصد افزایش به 22.6 میلیارد دلار، سود عملیاتی با نزدیک 3 درصد کاهش به 6.2 میلیارد دلار و سود خالص با 8 درصد افزایش به 5.5 میلیارد دلار بالغ خواهد شد. همچنین در این روش سود هر سهم به 0.69 دلار می‌رسد که در مقایسه با دومین فصل از سال 2015 از رشد 11 درصدی حکایت می‌کند.

microsoft q4 2016 financial report

گزارش مالی مایکروسافت در سه ماهه دوم سال 2016 (اعداد به میلیون دلار به جز درآمد برای هر سهم). اعداد داخل پرانتز نتایج منفی را نشان می‌دهند

کارشناسان وال‌استریت انتظار داشتند مایکروسافت در این سه‌ماهه به درآمدی معادل 22.14 میلیارد دلار (برابر با 0.58 دلار در هر سهم) دست پیدا کند. زک موکسی (Zack Moxcey)، مدیر تعامل با سرمایه‌گذاران مایکروسافت، بخشی از درآمد بیش از حد انتظار مایکروسافت در این سه‌ماهه را به نرخ مالیات این کمپانی -- که کمتر از حد انتظار بوده -- نسبت می‌دهد. البته گفتنی است بلافاصله پس از اعلام گزارش مالی مایکروسافت از فصل اخیر، ارزش سهام این شرکت 3.5 درصد رشد نمود. همچنین مایکروسافت طی فصل اخیر موفق شد مبلغ 6.4 میلیارد دلار را در قالب بازخرید سهم و سود سهام به سهامداران شرکت بازگرداند.

ساتیا نادلا، مدیر عامل مایکروسافت، معتقد است 12 ماه گذشته -- که سال مالی 2016 این شرکت را تشکیل می‌داد -- در دو مورد برای شرکت حیاتی به شمار می‌رود، یکی دگرگونی خود مایکروسافت و دیگری مشارکت با مشتریان شرکت که شخصا مسیر دگرگونی دیجیتال خود را تعیین می‌کنند. به گفته وی، با شتاب چشمگیری به جمع مشتریان Microsoft Cloud افزوده شده و شرکت در موقعیتی قرار دارد که می‌تواند در سال مالی پیش رو به فرصت‌های جدیدی دست یابد.

Microsoft CEO Satya Nadella

ساتیا نادلا، مدیر عامل مایکروسافت

مایکروسافت مدعی است که نرخ مالیاتی مؤثر سه‌ماهه جاری نشان‌دهنده ترکیب درآمدی مطلوب این شرکت بین آمریکا و کشورهای خارجی بوده و در عین حال حاکی از منفعت‌هایی است که از توزیع محصولات شرکت توسط شرکت‌های تابعه خارجی عاید مایکروسافت شده است. گفتنی است نرخ‌ مالیاتی مایکروسافت در سه‌ماهه اخیر طبق محاسبات GAAP حدود 7 درصد و طبق محاسبات non-GAAP برابر با 15 درصد عنوان شده است.

ایمی هود (Amy Hood)، معاون اجرایی و مدیر ارشد مالی مایکروسافت، سال مالی 2016 شرکت را این‌گونه توصیف می‌کند: «در این سال مالی ما روی نوآوری سرمایه‌گذاری کرده و حضور خود را در بازار محصولات کلیدی و مناطق جغرافیایی مهم گسترش دادیم. من از عملکرد تیم‌ها و شرکای فروش‌مان در این سه‌ماهه، که موفق شدند سال مالی را با قدرت به پایان برسانند، رضایت دارم.»

Microsoft CFO AmyHood

ایمی هود (Amy Hood)، معاون اجرایی و مدیر ارشد مالی مایکروسافت

درآمد مایکروسافت در بخش "پروسه‌های بهره‌وری و کسب‌وکار" (Productivity and Business Processes) با رشد سالانه 5 درصد به 7 میلیارد دلار رسید که جزییات آن به شرح زیر است:

Microsoft Office 365 logo

• درآمد محصولات آفیس و سرویس‌های ابری مربوطه -- در حوزه تجاری -- نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد رشد داشته که عمده آن حاصل رشد 54 درصدی در درآمد نسخه تجاری Office 365 بوده است.

• درآمد محصولات آفیس و سرویس‌های ابری مربوطه -- در حوزه مصرف‌کنندگان -- رشدی 19 درصدی داشته که در این میان می‌توان به افزایش مشترکان نسخه مصرفی Office 365 به 23.1 میلیون اشتراک اشاره کرد.

• درآمد محصولات Dynamics -- متشکل از اپلیکیشن‌های نرم‌افزاری EPR (برنامه‌ریزی منابع انسانی) و CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) -- و سرویس‌های ابری مرتبط با آن، نسبت به سه‌ماهه دوم سال 2015 حدود 6 درصد رشد داشته، به طوری که تعداد خرید آنلاین لایسنس‌های CRM نسبت به مدت مشابه سال گذشته به بیش از 2.5 برابر افزایش یافته است.

مایکروسافت موفق شد در سه‌ماهه اخیر درآمد بخش "ابر هوشمند" (Intelligent Cloud) را با 7 درصد رشد سالانه به 6.7 میلیارد دلار برساند، که جزییات آن را در زیر می‌بینید:

Microsoft Enterprise Mobility

• در بخش محصولات سرور و سرویس‌های ابری مرتبط با آن، شاهد افزایش 5 درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم که این افزایش حاصل رشد 2 رقمی در درآمد مقرری‌های سالیانه (annuity) است.

• درآمد سرویس ابری Azure با رشد خیره‌کننده 102 درصدی همراه بوده و استفاده محاسباتی از این سرویس طی در قیاس با دومین فصل از سال 2015، بیش از 2 برابر شده است.

• مشتریان بخش موبیلیتی سازمانی (Enterprise Mobility) در فصل اخیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا 2 برابر شده و تعدادشان به بیش از 33 هزار کاربر رسیده است. همچنین تعداد دیوایس‌هایی که از این سرویس استفاده می‌کنند نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 2.5 برابر رشد داشته است.

بر خلاف دو بخش فوق که با افزایش درآمد سالانه همراه بودند، درآمد مایکروسافت در بخش "رایانش شخصی‌تر" (More Personal Computing) نسبت به سه‌ماهه دوم سال 2015 حدود 4 درصد افت داشته و به 8.9 میلیارد دلار کاهش یافته است. در ادامه عملکرد قسمت‌های مختلف این بخش تشریح می‌شود:

Microsoft surface book

• درآمد حاصل از فروش ویندوزهای ارائه شده به شرکت‌های مادر در نسخه non-Pro با 27 درصد رشد سالانه همراه شده که رشد آن از بازار رایانه‌های شخصی مصرف‌کنندگان نیز بیشتر بوده است. اما درآمدی که از راه فروش نسخه Pro ویندوز به شرکت‌های مادر عاید مایکروسافت شده، نسبت به مدت مشابه سال گذشته تنها 2 درصد رشد داشته است.

• طی سه‌ماهه اخیر درآمد مایکروسافت از راه فروش تبلت‌های Surface نسبت به سه‌ماهه دوم سال 2015 حدود 9 درصد افزایش داشته که عمده آن در نتیجه فروش موفق Surface Pro 4 و Surface Book به دست آمده است.

• مطابق فصل‌های قبل عملکرد مایکروسافت در بخش موبایل جالب نبوده و در سه‌ماهه اخیر نیز درآمد این بخش افت سالانه 71 درصدی را تجربه کرده است.

• تعداد کاربران ماهانه Xbox Live با 33 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به 49 میلیون نفر رسید.

• درآمد مایکروسافت از راه تبلیغات مرتبط با جست‌وجو -- بدون در نظر گرفتن هزینه‌های خرید ترافیک -- رشد سالانه 16 درصدی را تجربه کرده که در این میان نباید از نقش یکپارچه‌سازی عمیق‌تر ابزارهای جست‌وجو در ویندوز 10 غافل بود. گفتنی است در جریان اعلام نتایج مالی شرکت، ساتیا نادلا اعلام کرد که تا امروز کاربران ویندوز 10 حدود 8 میلیارد سؤال از کورتانا (دستیار صوتی ویندوز) پرسیده‌اند.

با توجه به پایان سال مالی 2016 مایکروسافت، آمار مربوط به سال مالی اخیر این شرکت (پایان یافته در 30 ژوئن 2016) نیز در گزارش ذکر شده است. طبق این گزارش مایکروسافت در سال مالی گذشته درآمدی معادل 85.3 میلیارد دلار کسب نموده و سود عملیاتی و سود خالص این کمپانی نیز به ترتیب برابر با 20.2 و 16.8 میلیارد دلار اعلام شده است. با این اوصاف مایکروسافت در سال مالی 2016 موفق شده در هر سهم 2.10 دلار سود نماید.  

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 156 تاريخ : دوشنبه 11 مرداد 1395 ساعت: 8:46

واحد خبر mobile.ir : نسل جدیدی از شیشه‌های مقاوم صفحه‌نمایش با عنوان Gorilla Glass 5 در تاریخ 21 جولای سال جاری میلادی (31 تیر) توسط کمپانی Coing به بازار و مشتاقان محصولات هوشمند معرفی شد. اسمارت‌فون‌ها مهمترین ابزارهای هوشمندی هستند که کاربران برای برقراری ارتباط، ایجاد و ارسال محتوای دیجیتال، گرفتن عکس و ... به کار می‌برند. از این رو به دلیل کاربرد دائمی و فراوان این گوشی‌ها احتمال آسیب‌دیدگی آنها حین انجام کارهای روزانه بسیار زیاد است. مطابق بررسی‌های پژوهشگران کمپانی کورنینگ، ۸۵ درصد از کاربران گوشی‌های هوشمند سالانه دستکم با یک بار افتادن گوشی از دست‌شان مواجه شده‌اند و گوشی‌ِ 55 درصد از کاربران نیز سالیانه حداقل سه بار یا بیشتر به زمین افتاده است.

introducing coing new gorilla glass 5

همین بررسی نشان می‌دهد که 60 درصد از گوشی‌ها از فاصله شانه و کمر افتاده‌اند. این اتفاق عمدتا زمانی رخ می‌دهد که کاربران گوشی را از جیب خود خارج می‌کنند یا از دوربین استفاده می‌نمایند. از این رو انتظار بیشتر استفاده‌کنندگان اسمارت‌فون‌ها این است که با وجود این خطرات ابزار هوشمندشان همچنان سالم بماند.

شیشه‌های محافظ تازه‌ به هدف تامین همین نیاز توسط کمپانی کورنینگ طراحی و تولید شده است. گوریلا گلس 5 ظاهرا ضخامت بیشتری نسبت به نمونه‌های پیشین دارد و علاوه بر محافظت در برابر ضربه‌ها، عملکرد بسیار مناسبی در زمینه شفافیت نوری، حساسیت لمسی و مقاومت در برابر افتادن دارد.

introducing coing new gorilla glass 5

این محصول جدید به صورت شیمیایی مقاوم‌سازی شده و محافظت بیشتری در برابر ضربه‌هایی دارد که به طور روزانه به اسمارت‌فون‌ها وارد می‌شود و در صورت سقوط از ارتفاع 1.6 متری روی سطوح سخت صدمه نخواهد دید. این ارتفاع بر اساس میانگین قد یک انسان متوسط طراحی شده است و نشان می‌دهد که پوشش محافظ جدید افتادن گوشی در اثر کارهای روزانه را به عنوان هدف اصلی مد نظر داشته است. این در حالی است که نسل قبلی پوشش محافظ، یعنی گوریلا گلس 4 که در پاییز سال 2014 معرفی شده بود، علی‌رغم تقویت استحکام پوشش‌ها تنها قادر بود گوشی‌ها را در برابر سقوط از ارتفاع 1 متری محافظت کند. آزمون‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهند که نسل جدید شیشه‌های مقاوم محصول کورنینگ در مقایسه با تولیدات دیگر شرکت‌ها 4 برابر در زمینه محافظت بهتر عمل می‌کنند. بر اساس نتایج همین آزمون‌ها که در آزمایشگاه‌های کورنینگ صورت پذیرفته است، گوریلا گلس 5 در 80 درصد سقوط‌ها (سقوط‌ روی صفحه‌نمایش و نه لبه‌ها یا کناره‌های گوشی) از ارتفاع 1.6 متری روی سطوح ناهموار سالم مانده است.

introducing coing new gorilla glass 5

البته شایان توجه است که این آزمایش‌ها با شیشه‌هایی با ضخامت 0.6 میلی‌متر انجام شده است. به همین جهت، از آنجا که کورنینگ شیشه‌های دارای ضخامت 0.4 میلی‌متر را نیز تولید می‌کند، شرکت‌های مادر تولید‌کننده اسمارت‌فون (OEM) که شیشه‌هایی با ضخامت کمتر را انتخاب یا گوشی‌های هوشمندی با استحکام بیشتر تولید می‌کنند، ممکن است در زمینه مقاومت با نتایج متفاوتی روبرو شوند.

این شیشه‌های مقاوم در برابر ضربه از ماده آلومینوسیلیکات قلیایی ساخته می‌شوند و به شکلی طراحی می‌گردند که نازک، سبک و مقاوم باشد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا در کنار مقاومت و محافظت در برابر ضربه، شفافیت تصویر و کیفیت لمسی صفحات نیز حفظ شود. ویژگی‌هایی که برای کاربری ابزارهای هوشمند بسیار اساسی هستند و کاربران حساسیت خاصی درباره آنها دارند.

بسیاری از کمپانی‌های تولید ابزارهای هوشمند همچون سامسونگ، اچ‌تی‌سی، ایسوس، مایکروسافت، ال‌جی، لنوو، اچ‌پی و هواوی از شیشه‌های مقاوم کمپانی کورنینگ در ابزارهای خود بهره گرفته‌اند. کاربردی که نشانه کیفیت و اعتماد به محصولات تولیدی کورنینگ در بازار است.

introducing coing new gorilla glass 5

البته نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که مقاومت گوشی در برابر ضربه و سقوط تنها به پوشش‌ محافظ صفحه‌نمایش متکی نیست، بلکه طراحی کلی گوشی (به طور مثال ساختار کناره‌های آن) نیز در استحکام و مقاومت آن موثر است. به عنوان نمونه، اگر صفحه‌نمایش به نحو نامناسبی در نسبت به کناره‌های گوشی طراحی شده باشد و یا اجزای دیگرِ گوشی پیوستگی مستحکمی نداشته باشند، محافظت صرف از صفحه‌نمایش فایده‌ای نخواهد داشت.

کورنینگ نخستین بار گوریلا گلس را در نمایشگاه CES در سال ۲۰۰۷ معرفی کرد. پس از عرضه اولیه این محصول، تنها ۱۰ درصد از تولیدکنندگان گوشی در جهان آن را به کار گرفتند، رقمی که در حال حاضر به حدود ۷۵ درصد رسیده است. راهکار شیشه‌های مقاوم کمپانی کورنینگ در بیش از 1800 مدل از 40 تولیدکننده بزرگ به کار رفته است. به علاوه طی حدود 10 سال گذشته صفحه‌نمایش بیش از 4.5 میلیارد دستگاه به کمک این شیشه‌های مقاوم محافظت شده است.

introducing coing new gorilla glass 5

با وجود آنکه تولید گوریلا گلس ۵ به لحاظ تجاری آغاز شده است و این محصول به صورت کلی در دسترس است، اما شرکت سازنده در ماه‌های آتی جزئیات بیشتری در خصوص آن اعلام خواهد کرد. البته هنوز این محصول جدید در هیچ ابزار هوشمندی به کار گرفته نشده است اما به نظر می‌رسد گوشی‌های هوشمند پرچمداری که تا اواخر سال جاری میلادی به بازار عرضه می‌شوند، مجهز به این فناوری محافظتی خواهند بود. 

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 157 تاريخ : چهارشنبه 6 مرداد 1395 ساعت: 6:46

واحد خبر mobile.ir : کارشناسان همواره رقابت بین دو کمپانی بزرگ اپل و سامسونگ در عرصه اسمارت‌فون را بزرگترین رقابت از این نوع در دنیای گوشی‌های هوشمند به شمار آورده‌اند؛ چیزی شبیه به مبارزه‌های بین محمد علی کلی و جو فریزر در دنیای بوکس! با یک جست‌و‌جوی ساده در گوگل مشخص می‌شود که عرضه هر یک از مدل‌های سری S گوشی‌های گلکسی سامسونگ، "قاتل آیفون" (iPhone killer) نام گرفته است. این در حالی است که سرچ عباراتی مثل Samsung killer (قاتل سامسونگ) معمولا نتایجی مانند جدیدترین دیوایس‌های شائومی یا هواوی را به دست می‌دهد. اما اخیرا مؤسسه تحقیقاتی Kantar Worldpanel گزارشی را منتشر کرده و در آن مدعی شده که با قدرت گرفتن دیگر تولیدکنندگان اسمارت‌فون و کسب درصدهای قابل ملاحظه از تولیدات جهانی این محصول توسط آنها، دوره رقابت بین این دو کمپانی به پایان رسیده و یا به بیان دیگر دو قطبی اپل-سامسونگ دیگر وجود نخواهد داشت.

Kantar Worldpanel Apple versus Samsung competition is over

اگر در تحلیل بازار اسمارت‌فون تمرکز را روی این دو کمپانی بگذاریم، از عمده ماجرا غافل خواهیم ماند. به عنوان مثال هدف‌گذاری‌های هواوی به این شکل است که این کمپانی تا سال 2020 اپل را کنار زده و به دومین فروشنده بزرگ اسمارت‌فون در دنیا تبدیل شود. همچنین طبق برخی شایعات گوگل می‌خواهد این بار به طور مستقل (و نه با همکاری دیگر شرکت‌ها) به عرصه تولید اسمارت‌فون ورود کند. پس به نظر می‌رسد زمان آن فرا رسیده که اپل و سامسونگ نگرانی‌ها درباره یکدیگر را کنار گذاشته و نگاهی هم به دور و بر خود داشته باشند.

در سه ماهه منتهی به می 2016، سهم سامسونگ و اپل از فروش اسمارت‌فون در آمریکا به ترتیب 37 و 29 درصد گزارش شده است. این در حالی است که فروش مدل‌های پرچمدار این دو کمپانی از رقابت شدیدتری حکایت دارد، به طوری که در همین بازه زمانی در آمریکا، 16 درصد از فروش اسمارت‌فون مربوط به گوشی‌های گلکسی S7 و S7 edge بوده و آیفون‌های 6S و 6S Plus حدود 14.6 درصد از فروش را به خود اختصاص داده‌اند. جالب اینجاست که تنها 5 درصد از مشتریانی که اسمارت‌فون‌های سامسونگ را خریداری کردند کاربر آیفون بودند، در حالی که 14 درصد از خریدهای آیفون مربوط به مشتریانی بوده که صاحب گوشی‌های سامسونگ بودند. در هر دو مورد، عمده فروش مربوط به مشتریانی بود که از همان برند مورد علاقه خود مجددا اسمارت‌فون خریده و اقدام به ارتقای اسمارت‌فون خود نموده‌اند. Kantar Worldpanel مدعی است که در بین آن دسته از مشتریان آمریکایی که طی سال آینده قصد دارند دیوایس خود را عوض کنند، 88 درصد از کاربران فعلی آیفون و 86 درصد از دارندگان گوشی‌های سامسونگ، به برند کنونی خود وفادار خواهند ماند.

Samsung Galaxy J5 2016

سامسونگ گلکسی J5 2016

به نظر می‌رسد رقابت سامسونگ و اپل در بازار بریتانیای کبیر شدیدتر باشد، به طوری که هر یک از این دو شرکت 36 درصد از سهم فروش اسمارت‌فون را به خود اختصاص داده‌اند؛ به بیان دیگر از هر 4 گوشی هوشمندی که در بریتانیا به فروش می‌رسد، 3 گوشی به این دو شرکت تعلق دارد. به گزارش Kantar، در سه ماهه منتهی به می 2016، آیفون‌های 6S و 5S پرفروش‌ترین دیوایس‌ها در بریتانیا بوده و پس از آنها گلکسی J5 و آیفون SE قرار دارند.

نکته جالب آن است که در هر دو بازار آمریکا و انگلستان، در لیست 10 اسمارت‌فون پرفروش، فقط نام گوشی‌های اپل و سامسونگ به چشم خورده و برندهای دیگر -- نظیر LG (در آمریکا) و سونی (در انگلستان) -- تنها در لیست 20 اسمارت‌فون پرفروش ظاهر خواهند شد. همچنین از آنجا که در بازارهای آمریکا و انگلستان تعداد مشتریان جدید کمتر بوده و کاربران با سرعت پایین‌تری اقدام به ارتقای گوشی کنونی خود و خرید مدل‌های بالاتر می‌کنند، در سال گذشته میلادی شاهد آن بودیم که فروش اسمارت‌فون در این بازارها راکد شده و یا حتی افت نموده است.

حدود دو سال پیش در چنین روزهایی، سامسونگ برترین برند اسمارت‌فون در مناطق شهری کشور چین (بزرگ‌ترین بازار اسمارت‌فون جهان) طی سه ماهه منتهی به می 2014 به شمار می‌رفت. سپس شائومی به عنوان پیشتاز مطلق در چین ظهور کرد تا اینکه اپل در اوایل سال 2015 (که مقارن با آغاز سال جدید در چین بود) موفق شد موقعیت برند خود را در بازار چین بالا بکشد. از آن زمان به بعد، رقابت برای کسب برند برتر در مناطق شهری چین بین اپل و هواوی بوده است. گفتنی است این عنوان قبلا در اختیار سامسونگ بود، به طوری که این کمپانی 34 درصد از سهم فروش اسمارت‌فون در چین را به خود اختصاص داده بود، اما سهم این شرکت کره‌ای از بازار چین در سه ماهه منتهی به می 2016 به 9 درصد کاهش یافته است.

برخلاف بازارهای غربی که در آن کاربران به برندشان وفادار بوده و کمتر به برندهای دیگر روی می‌آورند، در چین میزان وفاداری به برند پایین است. به عنوان مثال با وجود اینکه در حال حاضر هواوی برند برتر چین است، تنها 19 درصد از مشتریان این شرکت اقدام به خرید مجدد اسمارت‌فون‌های این برند کرده و 24 درصد از مشتریان هواوی، کاربران سابق گوشی‌های سامسونگ بودند. در مورد اپل، 42 درصد از خریداران آیفون، افرادی بودند که قبلا آیفون داشته‌اند ولی 25 درصد از خریداران آیفون را دارندگان گوشی‌های سامسونگ تشکیل می‌دادند. در این میان شائومی نتوانست مثل اپل و هواوی سامسونگی‌ها را به خود جذب کند و تنها 9 درصد از خریداران گوشی‌های این شرکت جزو کاربران سابق سامسونگ بودند. گفتنی است 45 درصد از خریداران اسمارت‌فون‌های شائومی جزو افرادی بودند که مجددا از این برند خریداری می‌کردند و 12 درصد از مشتریان شائومی از هواوی به این برند مهاجرت کرده‌اند.

Xiaomi Mi Max

شائومی Mi Max

ممکن است بازارهای کشورهای توسعه یافته رشد کندی داشته باشد، ولی بازاری مانند هند به رشد دورقمی دست یافته است. با وجود اینکه سامسونگ در این بازار پیشتاز است، سایه رقیبانی مانند Micromax و شائومی را بر سر خود احساس می‌کند. این در حالی است که اپل امیدوار است طی سه تا پنج سال آینده بتواند سهم قدرتمندی از بازار هند را در دست بگیرد. هواوی نیز با درک این موضوع که بازار آمریکا نمی‌تواند زمینه را برای رشد کافی و کنار زدن اپل (که از اهداف هواوی محسوب می‌شود) فراهم کند، به‌تازگی خبر از تجدید ساختار در شرکت داده تا بتواند سهم خود را از بازار هند افزایش دهد.

لارن گیون‌ور (Lauren Guenveur)، از تحلیل‌گران Kantar در حوزه موبایل، معتقد است عواملی مانند وفاداری بالا به برند، رشد کند در بازارهای کشورهای توسعه‌یافته و پیشتازی برندهای چینی در بزرگ‌ترین بازار اسمارت‌فون در جهان موجب خواهند شد تا رقابت بین سامسونگ و اپل کمرنگ‌تر شده و این دو کمپانی به جای اینکه از پیشرفت هم نگران باشند، بیشتر نگرانی آنها باید از جانب رقبای دیگر و شرایط متغیر دنیای اسمارت‌فون باشد. در شرایط کنونی بایستی منتظر ماند و دید که فروش اسمارت‌فون در بازارهای کشورهای در حال توسعه در آمریکای لاتین و هند چه تأثیری در رتبه‌بندی سه برند بزرگ دنیا خواهد داشت.  

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 149 تاريخ : چهارشنبه 6 مرداد 1395 ساعت: 6:46

واحد خبر mobile.ir : پس از تنها 2 هفته مذاکره بی‌وقفه، دنیای صنعت نیمه‌رساناها به‌زودی شاهد حضور بازیگری آسیایی در این عرصه خواهد بود. کمپانی ژاپنی SoftBank Group (فعال در زمینه اینترنت و مخابرات) در روز دوشنبه 18 جولای 2016 (28 تیر 1395) با افشای معامله‌ای 32 میلیارد دلاری برای خرید شرکت ARM، صنعت جهانی تراشه‌ها را غافلگیر کرد.

همانطور که می‌دانید ARM شرکتی انگلیسی است که طراحی ریزپردازنده‌های بیش از 95 درصد از اسمارت‌فون‌های دنیا را انجام می‌دهد. طبق داده‌های مؤسسه تحقیقاتی Dealogic، این بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری شرکت SoftBank محسوب می‌شود.

softbank to buy arm holdings for 32 billion dollar

ماسایوشی سان (Masayoshi Son)، مدیر عامل SoftBank، می‌گوید خرید شرکت ARM نشان از تغییر بنیادی SoftBank به سمت سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا دارد، چرا که به اعتقاد وی، اتصال اینترنت در بسیاری از دیوایس‌ها (از خودرو گرفته تا یخچال) نیازی فزاینده است. ماسایوشی سان اخیرا کنترل بخش استراتژی سرمایه‌گذاری را -- که به نیکش آرورا (Nikesh Arora) واگذار شده بود -- مجددا در دست گرفت. گفتنی است نیکش آرورا، که معاونت سان را بر عهده داشت و قرار بود جانشین وی شود، در ماه ژوئن از سمت خود استعفا کرد.

به گفته سان، خرید شرکت ARM نشان از اطمینان وی از تحول اپراتور مخابراتی Sprint در آمریکا نیز دارد. گفتنی است SoftBank در سال 2013 کمپانی Sprint -- چهارمین اپراتور مخابراتی آمریکا -- را خریداری نمود ولی این معامله تاکنون سود چندانی برای SoftBank در پی نداشته و بدهی‌های سنگینی برای این شرکت ژاپنی به بار آورده است از این رو این شرکت در تلاش است تا با کاهش هزینه‌ها Sprint را احیا کند.

softbank to buy arm holdings for 32 billion dollar

پس از آنکه مردم بریتانیا در همه‌پرسی ماه گذشته به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند، دولت انگلستان با اشاره به اینکه خرید ARM، بزرگ‌ترین تصاحب یک شرکت انگلیسی توسط یک کمپانی آسیایی محسوب می‌شود، این معامله را نشان‌دهنده وجود اعتماد و اطمینان در انگلستان دانست. به گفته کیت جاکس (Kit Jucks)، مدیر استراتژی ارزی در مؤسسه مالی Societe General، حجم سرمایه‌گذاری SoftBank در این معامله به اندازه‌ای برای انگلستان بزرگ است که می‌تواند حدود 3 ماه از کسری بودجه جاری این کشور را پوشش دهد.

سیاستمداران بریتانیا در سال‌های اخیر در مقابل خریداری شدن برخی شرکت‌های انگلیسی توسط دیگر کمپانی‌ها موضع گرفته و به این امر معترض بوده‌اند. اما ماسایوشی سان با ترزا می، نخست وزیر انگلستان، صحبت کرده و تنها چند دقیقه پس از اعلام خبر این معامله از سوی SoftBank در روز دوشنبه، دولت با انتشار یک بیانیه اظهار داشت این معامله نشان می‌دهد که دروازه بریتانیا همواره برای کسب‌وکار باز است.

سیمون سگارز (Simon Segars)، مدیر عامل ARM (که می‌گوید شرکتش درصدد جذب مزایده نبوده)، در ابتدای امر -- زمانی که هیئت مدیره SoftBank پیشنهاد رسمی خود را دو هفته قبل مطرح کردند -- نسبت به قبول این پیشنهاد تردید داشت. وی می‌گوید: «ما همیشه خود را یک کمپانی مستقل انگاشته‌ایم.»

به گفته سیمون سگارز، ماسایوشی سان به وی اطمینان داده که شرکت ARM فعالیت خود را به همین شکلی که امروز در جریان است ادامه خواهد داد. سگارز می‌گوید: «SoftBank قصد ندارد تغییری در فرهنگ و تیم ما ایجاد کند.»

softbank to buy arm holdings for 32 billion dollar

سیمون سگارز مدیر عامل ARM

سگارز در ادامه گفت که در روز دوشنبه 18 جولای (28 تیر) کارمندانش را در تالار اصلی دفتر مرکزی ARM جمع کرده و به آنها خاطرنشان کرده که این خرید زمینه رشد شرکت را فراهم خواهد کرد. کمپانی ARM در شهر کمبریج انگلستان واقع شده و حدود چهار هزار کارمند دارد که هزار و ششصد نفر از آنها در بریتانیا مشغول کارند. SoftBank قصد دارد طی 5 سال آینده تعداد کارکنان انگلیسی ARM را دو برابر کند.

شاید کمپانی ARM -- که 26 سال از تأسیس آن می‌گذرد -- کمتر برای مصرف‌کنندگان شناخته‌شده باشد. این کمپانی به طراحی ریزپردازنده برای شرکت‌های سازنده اسمارت‌فون (از جمله اپل و سامسونگ) می‌پردازد، ولی کار تولید آنها را انجام نمی‌دهد. به بیان بهتر ARM طرح اولیه ساخت تراشه را به کمپانی‌هایی نظیر کوالکام داده و این کمپانی‌ها تحت لیسانس ARM اقدام به تولید چیپ‌ست می‌کنند. گفتنی است درآمد و سود ARM در سال 2015 به ترتیب برابر با 1.5 میلیارد و 448.4 میلیون دلار گزارش شده است.

softbank to buy arm holdings for 32 billion dollar

در حالی که تقاضای نه چندان مناسب در بخش اسمارت‌فون نتایج مالی اخیر ARM را تحت‌الشعاع قرار داده، این کمپانی مدتی است تمرکز خود را روی طراحی تراشه‌های بیشتری جهت استفاده در روترها و دیگر دیوایس‌های صنعت شبکه قرار داده است. در حال حاضر ARM تنها 15 درصد از این بازار را در اختیار دارد ولی امیدوار است تا سال 2020 سهم خود از این بازار را به 45 درصد برساند. در عین حال ARM تهدیدی برای سلطه تقریبا انحصاری اینتل در طراحی تراشه برای سرورها نیز به شمار می‌رود.

به اعتقاد کارشناسان حوزه صنعت، تصاحب شرکت ARM -- که تأمین‌کننده اصلی شرکت‌های سازنده تراشه به شمار می‌رود -- توسط یک شرکت مخابراتی نظیر SoftBank، پدیده‌ای نادر است، ولی در عین حال از ایده‌های جدید ماسایوشی سان در زمینه اصول تکنولوژی حکایت می‌کند. گفتنی است سرمایه‌گذاری‌های اصلی SoftBank در استارت‌آپ‌های اینترنتی (از هند گرفته تا چین) بوده و این شرکت چند اپراتور مخابراتی در ژاپن و اپراتور آمریکایی Sprint را نیز در تملک خود دارد.

گفته می‌شود این مذاکرات دو هفته‌ای عمدتا بین ماسایوشی سان و استوارت چمبرز (Stuart Chambers)، رئیس هیئت مدیره ARM، شکل گرفته اما به گفته یک منبع آگاه، ماسایوشی سان موفق شده رابطه خوبی با سگارز (مدیرعامل ARM) برقرار نماید. گفته می‌شود ARM برای مزایده -- به جز SoftBank -- با پیشنهاد دهنده دیگری وارد مذاکره نشده است. به گفته سان، صاحبان ARM این شرکت را به دیگر خریداران احتمالی نفروختند.

softbank to buy arm holdings for 32 billion dollar

ماسایوشی سان مدیر عامل SoftBank و استوارت چمبرز رئیس هیئت مدیره ARM

علی‌رغم کاهش ارزش پوند انگلیس به دنبال رأی مردم این کشور مبنی بر خروج از اتحادیه اروپا، ماسایوشی سان می‌گوید این اتفاق تأثیری در تصمیمش نداشته است. همچنین این معامله شامل تخفیف خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (Brexit)، نخواهد شد، چرا که سهام ARM به قیمت بالاتری نسبت به ماه گذشته به فروش رسیده است (قیمتی که اثر کاهش ارزش پوند را به راحتی خنثی می‌کند).

به گفته منابع آگاه، SoftBank از سال 2014 شروع به تجزیه و تحلیل شرکت ARM کرده و پس از ارائه نخستین پیشنهاد، مجبور شد سه بار قیمت پیشنهادی خود را افزایش دهد تا سرانجام بر سر قیمت با هیئت مدیره ARM به توافق برسد. البته ماسایوشی سان خاطر نشان کرده که در 10 سال گذشته پیگیر اوضاع ARM بوده و اکنون زمان مناسبی برای سرمایه‌گذاری و خرید این شرکت است.

SoftBank به منظور تأمین مبلغ 17 میلیارد دلار (مورد نیاز برای خرید ARM) ناچار شد بخشی از سهام دو شرکت تابعه خود (شرکت اینترنتی چینی Alibaba و شرکت فنلاندی Supercell Oy، فعال در زمینه توسعه بازی‌های موبایلی) را واگذار نماید. SoftBank حدود 80 میلیارد دلار بدهی داشته و در پی یافتن راهی برای پرداخت آن است.

راجر شنگ (Roger Sheng)، از تحلیل‌گران مؤسسه Gartner در حوزه صنعت نیمه‌رسانا، بر این باور است که هرچند SoftBank قصد ورود جدی به دنیای اینترنت اشیا را دارد -- و ربات انسان‌نمای این کمپانی با نام Pepper گواهی بر این ادعاست -- اما این گونه تکنولوژی‌هایی که بیشتر در آینده تحقق می‌یابند، نمی‌توانند به تنهایی قیمت 32 میلیارد دلاری را برای خرید ARM توجیه کنند.

softbank to buy arm holdings for 32 billion dollar

به گفته شنگ، یکی از دلایلی که باعث شده تکنولوژی ARM اینقدر گسترش یابد، آن است که این کمپانی مبلغ کمی را به عنوان بهره مالکانه (royalty) از شرکت‌ها دریافت می‌کند. از این رو SoftBank می‌تواند با افزایش این مبالغ، سوددهی را بیش از پیش نماید. شنگ معتقد است از آنجا که سازندگان اسمارت‌فون برای تأمین تراشه‌های خود در کوتاه مدت با گزینه‌های معدودی مواجه هستند، SoftBank می‌تواند در مذاکرات خود در زمینه فروش اسمارت‌فون دست برتر را داشته باشد.

شنگ SoftBank را به کیک‌پزی تشبیه می‌کند که به جای خریدن تأمین‌کنندگان آرد، یک‌راست به سراغ تولیدکننده اصلی تجهیزات آردسازی رفته است.

در پایان گفتنی است بنابر آنچه وب‌سایت مؤسسه Nikkei به نقل از ماسایوشی سان ذکر کرده، SoftBank عزمی جدی برای ورود به حوزه هوش مصنوعی داشته و می‌توان نتیجه‌گیری کرد که خرید شرکت ARM نیز در همین راستا بوده است. سان در این زمینه می‌گوید: «به نظر من ما در آستانه دیدن بزرگ‌ترین تغییر بنیادی در تاریخ بشر هستیم. Singularity [یا تکینگی نظریه‌ای به معنای جلو زدن هوش مصنوعی از هوش بشر] در حال آمدن است. هوش مصنوعی نه تنها از نظر دانایی، بلکه از حیث هوش و ذکاوت نیز از بشر پیشی خواهد گرفت. این امر در همین قرن به وقوع خواهد پیوست.» وی افزود: «با نگاهی به 30 سال آینده، بدون شک تمرکز ما روی هوش مصنوعی، روبات‌های هوشمند و اینترنت اشیا خواهد بود.» 

همه چیز در مورد موبایل...
ما را در سایت همه چیز در مورد موبایل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان mbile بازدید : 176 تاريخ : چهارشنبه 6 مرداد 1395 ساعت: 6:46